Dela

Transport

Auto

Koplamp Porsche Cayenne: dit zie jij in de achterspiegel

De koplamp van de Porsche Cayenne belooft veel goeds. Aan de kant!

De Porsche Cayenne loopt alweer een tijdje mee, dus is het de hoogste tijd voor wat updates. De huidige generatie – PO536 voor intimi – krijgt over twe jaar gezelschap van een elektrische SUV van het formaat Cayenne (en waarschijnlijk ook diens naam).

Net als Volvo zal Porsche dan twee modellen in de showroom gaan voeren. Een elektrische voor de Nederlanders en een benzine/hybride voor de mensen die in andere landen wonen.

Opfrisbeurt
De wijzigingen die Porsche voor volgende week op de planning heeft staan, betreffen namelijk een redelijk ingrijpende facelift. We sluiten ook zeker niet uit dat er een paar jaar later nog een facelift volgt. Reken er maar op dat fabrikanten hun ICE-modellen lang in het gamma houden en regelmatig voorzien van facelifts en updates. De laatste generatie auto’s met enkel verbrandingsmotor zullen ronde deze tijd worden aangekondigd.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *