Dela

Transport

Auto

Hoe blij zijn dealers met hun importeur?

Een vraag die wel degelijk relevant is, maar waar we niet zo vaak bij stil staan: hoe blij zijn de dealers met hun importeur?

Ondanks dat de consument op compleet andere wijze boodschappen doet als vroeger, is er qua auto’s niet heel erg veel veranderd. Natuurlijk, veel verkennend werk gaat via het internet en er zijn diverse bedrijven die auto’s ook online aanbieden. Bij Tesla en Polestar kun je vrij eenvoudig een nieuwe elektrische auto aanschaffen.

Hoe blij zijn dealers?
Maar, aangezien het toch om een groot bedrag gaat, zijn er veel mensen die alsnog op de traditionele manier een auto uitzoeken. Frases als “kopje koffie, “wat een leuke kinderen!”, “Nog een kopje koffie?” en “Ik heb ‘m zelf thuis ook.” zijn klassiekers waar we niet meer zonder kunnen. Maar hoe blij zijn die dealers eigenlijk met hun importeur?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *